Üdvözli Önt  Kapos Horgász Centrum!
Akciók/új termékek
Horgász hírek
Linkek
Galéria
Horgász tavak
Szolunáris naptár
Rekordlistánk
Adok/veszek
Kérdezz
Szavazás
Bónusz rendszer
Nyitva tartás
Elérhetőségek
Törzsvásárlók

Cylex Silver Díj

Horgászcentrum törzsvásárlói programjában ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.

Minden 14. életévét betöltött személy jogosult a részvételre (kivételt képeznek ez alól az ÉP-GÉP Bt. dolgozói és a velük egy háztartásban élő személyek), amennyiben hiánytalanul kitöltötte, majd aláírva leadta a jelentkezési lapot a pénztárnál. Ezt kollegáink 24-órán belül rögzítik, és elkészítik a személyre szabott kártyáját. Törzsvásárlói programunk 2014. május 1-vel indul, ezzel egyidejűleg a régi törzsvásárlói kártyák érvényüket vesztik.

Törzsvásárlói kártya előnyei:

Regisztrált törzsvásárlóinknak vásárlásaik végösszegének 5%-át bón formájában visszatérítjük. A kapott bónt a következő vásárlásnál tudja érvényesíteni (a kiadás napján erre nincs lehetőség, mert a program napzáráskor rögziti a kiadott kedvezmény bónokat). Egyszerre több bón is beváltható. A bónok érvényessége a kibocsátást követő 60 naptári nap.

Törzsvásárlóink éves összes forgalma után további 5% kedvezményt biztosítunk. Az összegyűjtött éves kedvezményt rákövetkező év febr. 1-től febr. 15-ig lehet levásárolni üzletünkben az alábbi feltételekkel (Február 15. jogvesztő!). A megvásárolni kívánt termék, termékek árából 50% mértékéig használható fel. Pl. termék ára 20.000Ft fizetendő 10.000Ft készpénz + 10.000Ft értékű bón. Levásárlásnál további kedvezmények nem érvényesíthetők. A bónokat semmilyen formában nem lehet készpénzre váltani.

50.000Ft éves vásárlás elérése után jogosult SILVER kártyára. Vásárlásai után azonnali 5% kedvezményre jogosult, +5%-ot rendszerünk jóváír önnek, amit következő év februárjában tud levásárolni.

200.000Ft éves vásárlás felett GOLD kártyára vált, ebben az esetben azonnali 10% kedvezményben részesül. (GOLD kártyánál további kedvezményre nem jogosult)

Rendszerünk tárgyév december 31-én összesíti az éves vásárlásait, amennyiben elérte a SILVER vagy GOLD limitet, következő év januárjától üzletünkben átveheti az önnek járó törzsvásárlói kártyát.

Törzsvásárlóink kedvezményesen vehetnek részt a Kapos Horgászcentrum rendezvényein.

A törzsvásárlói kártya azonnal használható és visszavonásig érvényes.
Minden törzsvásárlói kártya használat elektronikusan rögzítésre kerül.

Hiányosan adta meg adatait?
A hiányosan, esetleg olvashatatlanul kitöltött jelentkezési lap esetén adatpótlás szükséges! Ha adatait 4 héttel az első kártyahasználat után sem tudjuk egyeztetni Önnel, úgy kártyája automatikusan zárolásra kerül.
Adatpótlásra bármikor van lehetősége.

Elveszítette kártyáját?
Mivel kártyája nem tárol adatokat - a vásárlásait a törzsvásárlói program rögziti, ezért annak elvesztése esetén Önt semmilyen kár nem éri. Kérjük, kártyája elvesztését jelezze a pénztárosnál, hogy mielőbb tudjuk pótolni önnek.

 

 

KHC szezonnyitó horgászverseny Bonnya    
2022.03.17.
Kapos Horgászcentrum Kupa 2021.    
2021.09.15.
Kapos Horgászcentrum Kupa 2021.
Kapos Horgászcentrum Kupa 2020.    
2020.10.07.
Kapos Horgászcentrum Kupa 2019.    
2019.09.20.
Kapos Horgászcentrum Kupa 2019.