Üdvözli Önt  Kapos Horgász Centrum!
Akciók/új termékek
Horgász hírek
Linkek
Galéria
Hírlevél
Horgász tavak
Szolunáris naptár
Rekordlistánk
Adok/veszek
Kérdezz
Szavazás
Bónusz rendszer
Nyitva tartás
Elérhetőségek
Törzsvásárlók

Cylex Silver Díj

Hírlevél


 
  Email 
    Név 
 


Hírlevelünk segítségével értesülhet aktuális híreinkről, akciós ajánlatainkról. A részvétel a Kapos

Horgászcentrum törzsvásárlói programjában ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.

Minden 14. életévét betöltött személy jogosult a részvételre (kivételt képeznek ez alól az ÉP-GÉP Bt. dolgozói és a velük egy háztartásban élő személyek), amennyiben hiánytalanul kitöltötte, majd aláírva leadta a jelentkezési lapot a pénztárnál. Ezt kollegáink 24-órán belül rögzítik, és elkészítik a személyre szabott kártyáját. Törzsvásárlói programunk 2014. május 1-vel indul, ezzel egyidejűleg a régi törzsvásárlói kártyák érvényüket vesztik.

Törzsvásárlói kártya előnyei:

   Regisztrált törzsvásárlóinknak vásárlásaik végösszegének 5%-át bón formájában visszatérítjük. A kapott bónt a következő vásárlásnál tudja érvényesíteni. Egyszerre több bón is beváltható. A bónok érvényessége a kibocsátást követő 30 naptári nap.

   Törzsvásárlóink éves összes forgalma után további 5% kedvezményt biztosítunk, amit e-mailben kiküldünk következő év január hónapjában. A kiküldött összeget febr. 1. 8:00-tól febr. 28. 17:00-ig lehet levásárolni üzletünkben az alábbi feltételekkel (Február 28. jogvesztő!). A megvásárolni kívánt termék, termékek árából 50% mértékéig használható fel. Pl. termék ára 20.000Ft fizetendő 10.000Ft készpénz + 10.000Ft értékű bón. Levásárlásnál további kedvezmények nem érvényesíthetők. A bónokat semmilyen formában nem lehet készpénzre váltani.


50.000Ft éves vásárlás elérése után jogosult SILVER kártyára. Vásárlásai után azonnali 5% kedvezményre jogosult, +5%-ot rendszerünk jóváír önnek, amit következő év februárjában tud levásárolni.

200.000Ft éves vásárlás felett GOLD kártyára vált, ebben az esetben azonnali 10% kedvezményben részesül.

Rendszerünk 2014.12.31-én összesíti az éves vásárlásait, januárban megadott e-mail címen értesítjük amennyiben elérte SILVER, vagy GOLD limitet. Akkor se csüggedjen, ha idén nem érte el, a megadott limitet, amint elérte a megadott limitet, azonnal átkerül a következő kategóriába.

   Törzsvásárlóink kedvezményesen vehetnek részt a Kapos Horgászcentrum rendezvényein.

A törzsvásárlói kártya azonnal használható és visszavonásig érvényes.
Minden törzsvásárlói kártya használat elektronikusan rögzítésre kerül.

Hiányosan adta meg adatait?
A hiányosan, esetleg olvashatatlanul kitöltött jelentkezési lap esetén adatpótlás szükséges! Ha adatait 4 héttel az első kártyahasználat után sem tudjuk egyeztetni Önnel, úgy kártyája automatikusan zárolásra kerül.
Adatpótlásra bármikor van lehetősége.

Elveszítette kártyáját?
Mivel kártyája nem tárol adatokat - a vásárlásait a raktárkezelő program továbbítja törzsvásárlói adatbázisunkba, ahol azok tárolásra kerülnek -, ezért annak elvesztése esetén Önt semmilyen kár nem éri. Kérjük, kártyája elvesztését jelezze a pénztárosnál!

 

 

Kapos Horgászcentrum kupa 2017.    
2017.09.15.
III. MAROS MIX Feeder bajnokság 2017.    
2017.02.26.
III. MAROS MIX Feeder bajnokság 2017.III. SOMOGY MEGYEI MAROS MIX FEEDER BAJNOKSÁG Jelentkezz NE,HOGY LEMARADJ :D
72 órás DESEDAI BARÁTI HORGÁSZVERSENY    
2016.08.10.
II. Maros Mix Feeder Bajnokság    
2016.03.15.
II. Maros Mix Feeder Bajnokság